… i ens agrada ser així.

Gràcies al nostre treball fem que les organitzacions augmentin la seva capacitat d’influir en la societat, de ser diferents.

La nostra especial visió i interpretació de la publicitat, les relacions públiques, el disseny gràfic, la comunicació o l’organització d’esdeveniments, ens permet estar en constant evolució d’acord amb les novetats del mercat.

Amb aquesta mentalitat líder podem oferir als nostres clients la gestió dels aspectes més innovadors de la comunicació, la publicitat o les relacions públiques i, a més, presentar programes de treball específics. 

COMUNICACIÓ TRANSVERSAL

PUBLICITAT

MÀRQUETING ON LINE

Els nostres clients ens exigeixen visibilitat i la nostra filosofia de treball és gestionar comunicació per a ser vist.
La public visibility és la nostra estratègia per fer possible una comunicació transversal més efectiva, aconseguint que aquesta sigui un actiu a les empreses, i per a nosaltres un objectiu: campanyes en mitjans de comunicació, gabinet de premsa, màrqueting 2.0, comunicació local, redacció de continguts, branding …

La creativitat com a eix motor de totes les nostres campanyes. El nostre equip creatiu, gestiona missatges publicitaris innovadors en el mercat. I els nostres clients reconeixen la creativitat publicitària desenvolupada a la nostra agència.

Desenvolupem campanyes que ha estat reconegudes per les més innovadors mitjans de comunicació professionals.

La gestió de la comunicació mitjançant els mitjans on line.

Creació de web, gestió de xarxes socials i newsletters, creació i gestió de comunitats, inboud màrqueting… Tot per aconseguir arribar al nostre públic d’una manera directa i efectiva, amb missatges personalitzats i individualitzats per aconseguir la fidelitat vers la nostra marca o producte.

DISSENY GRÀFIC

ESDEVENIMENTS

MASS MEDIA CONTENTS

La idea com a base del treball de l’equip de disseny gràfic d’Adalt Comunicacion.

Una tipografia de lletra, una marca, una composició gràfica com entusiasme del nostre treball i la realització d’una imatge corporativa, un disseny web, un packaging, un fulletó o una cartellera com a finalitat de la nostra tasca.

Gestionem comunicació de disseny.

Un esdeveniment és un missatge, una comunicació.

Ideem, conceptualitzem, produïm i coordinem tot tipus d’actes amb l’objectiu d’aconseguir el major nivell de visibilitat i un nivell alt de rendibilitat cap a la nostra marca. Treballem conceptes creatius materialitzats en acurades escenografies i rigor logístic, tot avalat per l’experiència dels nostres professionals.

La nostra activitat professional com agència en la gestió de continguts es desenvolupa, principalment, en dues activitats: conceptualització, ideació, localitzacions i guionització d’espais audiovisuals per a televisió o ràdio i la conceptualització, creació, disseny i redacció de publicacions per empreses o institucions com houseorgans, memòries anuals, revistes per al client, etc.

MÀRQUETING FIRAL

MÀRQUETING PER FRANQUICIES

FORMACIÓ

Hem desenvolupat un programa propi de treball en màrqueting firal: eventMark.

Una estratègia de desenvolupament de participació en fires i/o congressos per a clients innovadors, amb ganes d’optimitzar la seva presència en un esdeveniment. Un programa de màrqueting firal que ofereix en exclusiva Adalt Comunicación perquè els nostres clients gestionin una presència en l’esdeveniment d’acord a la seva expectativa.

Imatge corporativa, interiorisme, publicitat.

Ens convertim en el millor partner per al desenvolupament del negoci de la franquícia. Estudi quantitatiu i qualitatiu per al desenvolupament i l’establiment d’una marca.

Estratègia de màrqueting per franquícies: establiment, desenvolupament, expansió, recerca de franquiciats, treball de camp, localitzacions i oportunitats de negoci.

Apostem per la continuada habilitat comunicativa amb programes específics adaptats a la realitat de les empreses i a les habilitats dels seus directius, comandaments i professionals.

Com a professionals de la comunicació oferim la formació en les habilitats a tenir davant dels mitjans de comunicació, a més d’un ampli ventalls de programes de formació i coaching empresarial.