…i en agrada ser així.

Som una agència de comunicació, relacions públiques i publicitat diferent, que gestiona idees, conceptes i continguts per a marques, productes, projectes, empreses, corporacions i institucions.

La nostra tasca diària es basa en el nostre principi de treball, la public visibility, una aposta per concentrar els nostres esforços només en aquelles accions que siguin rellevants per al nostre públic objectiu i donin el major nivell de visibilitat.

“la public visibility és la nostra técnica  de comunicació per gestionar un major nivell de visibilitat”

Vam néixer ara fa 10 anys!!!.

I va ser per ajudar als nostres clients a aconseguir els seus objectius, oferint un valor afegit a les seves campanyes de publicitat, de relacions amb mitjans de comunicació i organitzant esdeveniments o participant en fires i congressos.

Aquesta mateixa idea inicial ens segueix motivant i per això apostem per la investigació i el desenvolupament del coneixement per oferir campanyes als nostres clients amb la capacitat de canviar realitats, de ser diferents.

Som un equip d’experts, liderats per Jordi González, reconegut professional de la comunicació en tot els àmbits, que treballem amb metodologia pròpia i amb programes de treball dissenyats per nosaltres mateixos, fins a més de 10 àrees diferents de la comunicació, la publicitat, les relacions públiques o l’organització d’esdeveniments.

Una metodologia que ens distingeix de molts i ens fa diferents. Vols conèixer de primera mà els nostres programes de treball?